۷ پاسخ

عزیزم عدم دفع تا ۷ روز یبوست به حساب نمی اد و نگرانی نداره اما اگه خیلی اذیت می شه قطره بی بی کر بهش بده البته با مشورت پزشک...

قطره پدی لاکت بخر روزی ۵قطره بهش بده ضد نفخ روزی یبار بده شکمش کار میکنه

عزیزم پسر من هر وقت شکمش کار نکنه بهش یذره جوشونده ی ترنجبین میدم.معجزه میکنه.
شکمشم با روغن زیتون ماساژ بده

عزيزم آب جوشيده خنك شده بده
روزي ٢ يا ٣ بار
به اندازه ٣ قاشق

اگه شیر خشک میخوره کمی شیرش رو رقیق تر کنید و شیر خشک گیگوز هم برای رفع یبوست هست که میتونید با بین وعده هاش چند دفعه بدید تا تنظیم بشه

٣ روز يبوست حساب نميشه

با روغن زيتون يا بادام شيرين شكمش ماساژ بده