۱۶ پاسخ

پسر من هم از روز ۴ ام اینجوری شد که بخاطر کولیک بود اما شما بدون مراجعه به پزشک چیزی ندید بخوره،پسر منم تا ۲ هفته قی میزاشت چشمش که دکتر گفت مهم نیست خوب میشه واقعا هم خود به خود خوب شد خداروشکر .شیر به هیچ عنوان توی چشم و بینی نوزاد نریزید خیلی خطر داره

ببردکتراحتمالاکولیک داره

ببین عفونت ادراری نداره؟بازش بزار ببین موقع جیش کردن نمیلرزه یا گریه وجیغ نمیزنه؟

قی بسته چون خودتون ترش کردین زده ب شیرتون... رانیتیدین خودتو بخورین...کولیک میکسچر بدین بهش دل دردش خوب میشه

آروغش رو‌بگیرین واسه قی چشماش هم قطره چشم بخرین از داروخونه دختر‌منم این مشکلو‌داشت با سه بار قطره ریختن خوب شد

منم همیطور بود بردم دکتر گفت کولیک داره وبهش یه کولیک خارجی داده پنج قطره مریزم تودهنش درجاساکت میشه ومیخوابه

گریه اش فکر کنم بخاطر کولیک باشه،اینجور
موقع ها بهش شربت گریپ میکسچر بده و شکمشو روی دستت بزار و واسه قی چشمش صبح با چای تازه دم بشورش

عزیزم دخترمن همین طوربود چای تیره درست میکردم سردکه میشدباپنه اروم روی چشمش چندبارمیکشیدم چندبارکردم دیگه خوب خوب شد

شاید کولیک داره... واسش قطره کولیک بگیر... واسه چشمش حتما ببر دکتر.. دارو میده.. دختر منم همینطور بود بهش قطره و پماد چشمی دادن

قی کردن واسه غدد اشکی که عفونی میشه باید بری دکتر قطره سولفاستامید 10 درصد بریزی و ماساژ بدی

واسه چشماش دكترببر من بردم گفت بااب گرم وپنيه ياچاي تازه دم هرروز بشوريه قطره هم داد سريه هفته خوب شد

شاید رفلاکس داره

بينيشو تميزكردي شايد كيپ باشه

شاید کمی سرما خورده
ببین من دخترم چشمش قی میکرد دکتر بهش قطره داد
پدی لاکت هم داد
برای ایمن کردن روده هاش

عزیزم یه قطره چکون پر بهش شربت رانتیدین صبح وشب بده
واسه چشمشم یه قطره از شیرتو تو چشمش بچکون سریع خوب میشه

ولی من ازمادرشوهرم شنیدم قی بستن چشم بخاطرگوش درده