۱۳ پاسخ

منکه همه نوع پوشکی رو استفاده کردم.مولفیکس بعدش مامی بعدش پریما بعدش مرسی الانم که بارلی
مولفیکس کشش رد میندازه رو رون نی نی
مامی خیلی خوب بود جذبش ولی نمیدونم چراهیچ جایی اصلا مارکشو نمیشناسن و نداشتن دیگه
پریما عطریا که عالیه
مرسی رو دوس نداشتم همینجوری😁
ولی بارلی چقدر خوشگل و اسپورته جذبشم خوبه
کلا آدم تنوع طلبی هستم😁😁😁😁

سلام امای بی بی عالیه

من مارک مای بی بی خیلی خوبه دوماه مولفیکس بستم خوشم نیومد

من از مای بیبی خیلی راضیم...
مولفیکس استفاده میکردم خوب نبود عوض کردم

سلام من از مامی و کوکومی استفاده میکنم راضیم
ماما مولفیکس رو راضی نبودم

من از ببم استفاده می کنم برای دخترم اصلا تاحالا نه خط افتاده پاش نه سوخته خداروشکر خیلیم به صرفه تره

مای بیبی هم ارزونه نسبت به مولفیکس هم بوننیده واسه هر پوست هم سازگاره

مارک مرسی یا بابای هم عالیه

منم پمپرز میگیرم خوبه

مای بی بی میگیرم من
من شبها پمپرز میذارم خیلی عالیه

منم پمپرز میگیرم حساسیت نداره

من جدیدا مرسی میخرم پسر به همه حساسیت داره ولی به مرسی و پمپرز نداره عطری هم نیست

هاگیز جذبش هم عالی👌👌👌👌👌