۸ پاسخ

سلام بله خطرناکه بخاطر ویتامینAفراوانی که داره باعث آسیب به جنین میشه

اره مشکل داره به هیچ عنوان نخور به دلیل ویتامین Aزیادش مشکل داره

من شنیدم خوردنش خوب نیست باعث سقط میشه بازم از دکترتون بپرسین

نخوری بهتره عزیزم

سلام من وزنم کمه پیش متخصصم میرم چیزی نداده ی مولتی ویتامین خارجی میخورم ولی از وقتی باردارم الان ۶ ماهه امه ۲ کلیلو اضاف کردم

به صورت کم هیچ ضرری به بچه نمیرسونه از ماه ۴ ولی در ماه پایین باعث سقط میشه

اوایل بارداری اره ولی اواخرش میشه خورد ولی کم

3 ماهه اول اصلا نباید خورده بشه.
بعد از اون به مقدار کم میتونید چگری که ازش مطمین هستید رو بخورید