۶ پاسخ

سعی کنید استراحتتون رو بیشتر کنید خیلی دولا راست نشید پله هم که اصلا بالا پایین نکنید نزدیکی هم اصلا نداشته باشید ایناس توصیه هایی که لازمه ان شاالله رفع میشه

برا کن ک عادی نبود با وجود مصرف شیاف قطع نشدن بعد یک ماهم نی نیم سقط شد، ینی در واقع بارداری پوچ بود اصن جنین تشکیل نشد، خیلی ناراحتم خیلی... ان شا الله ک برا شما مشکلی نیس، خیلیا با وجود لکه بینی 9ماه بارداری خوبی داشتن

بله عادیه ولی باید استراحت کنید و خیلی کارسنگین نکنید تا ماه چهار تموم بشه خواهرشوهرم مثل شما بود

استراحت مطلق. احتمالا هماتوم داری. شیاف هارو مرتب استفاده کن توکل کن بخدا. بسپار به خود خودش. 😍

عزیزم منم لکه بینی داشتم نزدیک 10روز استفاده کردم تا قطع شد. نگران نباش

ازمایش بتا بدین ببینین جنین در حال رشده یا تهدید به سقط