۸ پاسخ

سلام عزیزم من ی ایده خوب دارم واسش جایزه در نظر بگیر من واسع دخترم برچسب گرفتم از این برچسب هایی ک کنار دفتر میچسبوونن پسرو نشو بگیر ولی همرو نشون نده براش توضیح بده ک اگر ک جیش داشت بگه بهش جایزه میدی واونم باید جایزشو بچسبونه تو دسشویی رو دیوار حالا هرجا تو دسشویی ی تیکه شو در نظر بگیر رو دیوار دسشویی ک هروقت جایزه گرفت بچسبونه اونجا واونا رو بزارید یادگاری بمونه و بگید هر ۱۵ تا یا ۱۰تا ورچسب ی کادو میگیره بعد همه ورچسبارو هر دیقه ندیدا هروقت جیششو گفت یدونه اشو جدا کنید بهش بدید من هنوز ورچسبای سایه رو تو دسشویی نگه داشتم یادگاری واسه کارایی ک انجام نمیده اینطوری جایزه میدم ورچسب میبره کنار اونا میچسبونه بنظرم این کار خیلی جواب بده اگه جواب گرفتید بمن بگید خوشحال میشم

سلام عزیزم پسرمنم اولش جیششو میکرد تو شورت اموزشی بعد خبر میداد.یه روز بهش گفتم اگه بری دسشویی و جیش و پی پی کنی خاله ستاره برات یه جایزه میاره بعد چندتا ژله کوچیک میخربدم براش و وقتی از دسشوییمی اومد میزاشتم روی میز یا تو اتاقش ومیگفتم خاله ستاره پ داده ک جایزت رو میزه بعد ب عشق ژله ک دوست داشت میرفت جیش میکرد

سلام باید براش جایزه بگیری تا تشویق بشه بره دستشویی؛معولا بچه ها موفع پی پی ی گوشه میرن به کاراش توجه کنید قبل از انجام دادنش بریدیش دستشویی اونجا انجام بده وبهش توضیح بده که نباید شلوارش رو کثیف کنه

سلام من پسرم 2سال و خورده ایش بود خیلی تلاش کردم خودم از جیش بگیرمش، نشد انقدر شلوارشو و فرش و کثیف کرد مجبور شدم دوباره مای بی بی ببندم، بعد 2،3ماه خودش یه دفعه هم جیششو گفت هم پی پی شو، به نظر من تا بچه نخواد بگه نمیشه کاری کرد، حالا شما با روش های مختلف امتحان کن اگه جواب نداد صبر کن تا خودش موقعش بشه و بگه

سلام من ی گروه توتلگرام دارم ماله نی نی هاس میتونین قشنگ توضیح بگیرین خواستین بگین لینکوبفرستم

فقط همون لحظه ای که تغییر حالت و چهره داره و در نظر بگیر و در طی روز تایماشو بردار بعد تا دیدی موقعشه ببرش رو توالت فرنگیش یا دسشویی تو عمل انجام شده قرار میگیره اوایلش ممکنه گریه کنه وا نسته اما بعد کمکم مجبور میشه بمونه بعدم بهش بگو اگر تو شلوارمون پ ی پی کنیم هیجکس بغلمون نمیکنه و اینکارم واقعا بکن اگر گفتی
و اینکه یکم زمان میبره باید تحمل کنی و مقاومت بذای جیششم باید مایعات زیاد بدی بهش تند تند ببریش دسشویی خودت

سلام بچه منم اینجوریه هر وقت خرابکارب می‌کنه من دو تا کار می کنم یکی هواسشو پرت می کنم مثلا از چیزایی ‌که دوست داره براش‌تعریف می کنم یکی هم بهش محبت می کنم می بوسمش نازش می کنم یعنی شخصیتش رو خرد نمی کنم باور کنید وقتی می شورمش خودش با ناراحتی می گه من جیش کردم بعد مدتی خودش درست میشه