۲۶ پاسخ

فقط سنتی خوبه
پسر من سنتی ختنه کردیم عالی بود

حلقه خوب بود فقط روز اول خیلی بی قراری کرد بعد ۷روز افتاد.ادرار کنه زود خوب میشه هر کدوم از این روشها یه مزایا و یه ضررهایی داره

بخیه بهتره حلقه مثل بند نافه بچه اذیت میشه ختنه 3 روزه خوب میشه.

من برای پسرم حلقه ای انجام دادیم.خیلی خوب بود..یه نصف روز اذیت شد.بقیه ش دیگه آروم بود.روز پنجم هم حلقه ش افتاد. و تموم

من سنتی انجام دادم عالی بود دردش فقط داخل مطب داشت

سلام جانم. با دکتر مشورت کنید تا بررسی کند کدام روش مناسب فرزند شماست. متفاوته در بچه های مختلف

بخیه خوبه. من پسرمو به روش حلقه ختنه کردم. بعدش چسبندگی گرفت. دوباره بردم پیش جراح. حتما هم ببر جراح ختنه اش کنه

فرق نمیکنه دوتاش همون موقع درد میکشه بعدش راحت میشه سنتی بهتر ب نظرم

من پسرم حلقه ای ختنه شد بود فقط تو مطب اذییت شد دیگه اصلا خونه هم اذییت نشد ۵روز هم حلقه افتاد خوب شد

من که پسرمو سنتی کردم خیلی خوبه راضیم

سلام من پسر اولم حلقه ای بود خیلی اذیت شدیم گوشت اضافه اورد ولی پسر دومم سنتی بود بی نهایت تمیز و بی دردسر بود صد درصد روش سنتی رو پیشنهاد میدم

حلقه عالیه پسره من سره 7روز حلقه اش افتاد بعدم خوب شدش

من پسرم براش حلقه گذاشتن یه هفته بعد حلقه افتاد خلیم راضی بودم از این روش

الان بيمارستانها حلقه انجام ميدن سنتي كم شده

سنتی بهتره به شرطی که دکترش دکتر باشه

سنتی با لیزر منم انجام دادم عالی بود بچم زیاد اذیت نشد هر چند خودم دوست داشتم حلقه ای باشه چون دکتر دوست بابام بود گفت در هر حالت بچه با حلقه ای اذیت میشه بهترین روش سنتیه من دکترم میفهمم و واسعه بچه هم سنتی میزنم دکتر خصوصیمونه دکتر اطفال هم هست

منم پسرمو سنتی به روش لیزر ختنه کردم خوب بود حتما قبلش بهش استامینوفن بده زودتر ختنه کنی خیلی بهتره سختیش همون روز اول

حلقه ای بهتر.پسرمن سه روز خوب شد حلقه اش افتاد

به نظر من حلقه ایی خیلی بهتره..

حلقه خیلی بهتره منم پسرمو 17روزگیش ختنه کردم فقط یه نصف روز درد داشت اونم موقع جیش اولش.
بنظرم ختنه رو زیر یک ماهگی انجام بدید ک حس درد رو نداشته باشه

عزیزم من نمیدونم کجایی اما اصفهان ی کلینیک هست که ن بخیه میکنه ن حلقه میزاره خیلی خوبه من اصلا پسرم اذیتم نکرد فقط جیش اولشو گریه کرد و دیگه کاریم نداشت گفتن سنتیه

بخیه خوبه ولی خوشگل نمیشه به نظر من حلقه ای خوبه

پسر من حلقه ای بود و تو ۳ روز افتاد حلقه اش

مرسی از راهنماییتون

من خودم نکردم ولی میگن بخیه .

منم به روش حلقه پسرمو ختنه کردم . حلقه هم سریعتره هم راحتتر . سر ۶ روز هم حلقه ش افتاد و خوب شد. بخیه طولانی تر و بچه اذیت میشه