۷ پاسخ

سلام عزیزم معمولا وقتی بچه ها تو روز بتونن بخوابن شب هم خواب راحت تری دارند ، وبعضی مواقع بچه ها تشنه هستند وقتی شب بیدار میشه اول آب بهش بده اینطور یواش یواش خوابش بهتر میشه و در ضمن راحتر میتونید شیر شب رو قطع کنید البته بستگی به سن باید دلیل بیدار شدن رو پیدا کنید (دل درد ، تشنگی، گرما ، ودندان در آوردن که کلا خواب بچه رو بهم میریزه

سلام پسر منم این طوری بود ولی بهتر شده کمتر بیدار میشه هروقت بیدار میشد به جای شیر دادن تکونش میدادم رو پام میزاشتمش یه جوره دیگه میخوابوندمش طی شب دو بار الان شیر میخوره از اونورم خوب روزا غذاش بهتر شده چون شیر شبشو کم کردم شبام سیرش میکنم تا بتونه راحت تر بخوابه

سلام شبام کامل سیرش کن وقتی سیر باشن کمتر بیدار میشن

خاموشی بزن تلوزیون خاموش کن که بدونه وقته خوابه .و همه بخوابن تا یاد بگیره

پسر منم دقیقا همین جوریه شبا تا صب دیوونم میکنه

شیرت سیرش نمیکنه شبا بهش چیزای مقوی مثلا سیب زمینی آبپز باکره یا تخم مرغ بهش بده بخوره

ممنون از جوابهاتون