۵ پاسخ

سزارین

سلام منم بند ناف دو دور دور بچم بود .ی شب بستری بودم صدای قلب بچمو کنترل میکردن گفتن اگه افت کنه سزارین میکنن اما افت نکردو طبیعی شدم .اما دکترم گفت بند ناف مشگلی نیست و میشه طبیعی زایمان کرد

منم دقیقا توشرایط شما هستم ودکتر منم گفت اگه لگنت تنگ نباشه میتونی طبیعی زایمان کنی.ولی دخترعموم هم باهمین شرایط بود دردزایمان طبیعی روکشید بعدش بخاطر بندناف بچه داشت خفه میشد سزارین کردن

سزارین

سلام من خودم طبیعی زایمان کردم بخاطرابریزش همش امپول فشارمیزدن خیلی بده من خودم باسزارین موافقم