۷ پاسخ

متخصص ببرش اگ غذاجواب نمیده

بارهنگ یک قاشق مربا خوری با یک فنجان آب بذار دم بکشه ولی به قل قل کردن نرسه، بریز داخل شیش با کمی نبات بده بخوره
عالیه هرچی توو رودش هست دفع میشه حتما امتحان کن

سلام خاکشیر نبات داغ بهش بدید خیلی خوبه ....اول نبات رو توی قوری با حرارت کم آب کنید و مراقب باشید نسوزه ،بعد خاکشیر رو هم که شستید آب روش رو خالی کنید بریزد روی نبات ها ،میبندن آب جوش هم بریزید روش و زیرش رو خاموش کنید ...وقتی نبات حل شد بدید کوچولو بخوره ...حتی اگه خود خاکشیر رو دوست نداشت از آبش بدید بخوره حتما جواب میگیرید

روغن زیتون بهش بده به غذاش کره بزن لواشک سیب خودت تو خونه براش درست کن خاکشیر با آب ولرم بهش بده

بهش یکم شیرینی جات بده یکم شیری ک بهش میدی شیرینش کن اونم باقند

سوپ توسوپ یاغذاش روغن زیتون بریز لیموشیرین پرتغال کاهو سبزیجات فیبرداره کره خیلی موثره

سلام چند وقتشه؟ الو بخارا تو اب
جوش خیش کنید بهش بدید چندتا بخوره