۱۹ پاسخ

گوشش نيست خانم رفلاكس يا كوليك داره بچه ي منم همين مشكلو داره چون درد داشت معمولا بلندش ك ميكنم بعدش اروغ ميزنه بهتر ميشه _دكتر اينقد درس خونده ك بعدش شما بيايد بگيد بهتر از دكتر ميدونيد و هر كسي غير دكتر هر نسخه اي براتون پيچيد رو دخترتون پياده كنيد لطفا سر خود تصميم نگيريد اگه هم ب دكتر اعتماد نداريد ديگه چرا ميريد دكتر

عزیزم اینا نشانه رفلاکسه

من روغن سیاه دانه و بادام تلخ پشت گوشش میزنم.واگر خیلی بی تابی کنه دو قطره استامینوفن میدم.

گوشش چرک میکنه؟

سلام مقدار خیلی کم ترموراب البته اگه حساسیت بهش نداره پشت گوش ویه کم رو پرده گوش بمالید

من پشت گوش بچه ام روغن نباتی میمالوندم. خوب میشد.

گوشش با روغن زیتون چرب کن و حتما گرم نگهش دار خیلی تاثیر داره

روغن مایه یعنی همون روغن زردگاوی بمال به گوشش خوبه یااگه تریاک دردسرس تون هست یه نفربکشه بعد دودشوبادهن فوت کنه سمت گوش بچه خیلی تعسیر داره

من الان ازیکی سوال کردم بهم دود عنبرنسا توسیعه کرده البته شخص خواهرمه استفاده کرده جواب داده میگه یه سیگار خالی کن بعد عنبرنسا روخورد کن توی پوش سیگار بریز قشنگ پرش کن بعد سرشو پیچ بده تانریزه بعدروشن کن بکش دودشو توگوش بچه ول کن من الان میخوام انجام بدم

شاید رفلاکس پنهان داره ، سرش رو به عقب نمیبره موقع شیر خوردن؟

عزیزم از کجامیدونی گوشش درد میکنه ؟دختر منم ی مک میزد چن دیقه گریه میکرد منم نمیدونستم از چیه بعدش فهمیدم دهنش برفک زده نمیتونه شیر بخوره قطره خریدم زدم خوب شد

ببرش ی دکتربهتر دوباره چک کنه التهاب داره شربت پودر آزیترومایسین میده خوب میشه

عزیزم ویسکی بزن پشت گوشش زود گوشش رو گرم میکنه راحت میشه

خانومی من ویکس میزنم بعد یه کلاه نازک سرش میزارم. زود خوب میشه

منم روغن سیاه دانه میزنم عالیه. دودعنبرنسارهم خوبه

چند قطره از شیر خودت را تو گوشش بریز

سلام.
اگه دکتر گفته گوش درد نداره. خب حتما نداره. بگه.
شما از کجا فهمیدین که گوشش درد میکنه؟
بچه ای که هی نوک سینه رو میگیره و ول میکنه خوب مک نمیزنه یعنی نفخ کرده. دل درد داره

گوشش عفونتی شده.قطره استریل بتازونیت . مورد استفادست برای چشم گوش و بینی . هر 6 ساعت فقط 1 قطره بریز تو اون گوشی ک درد میکنه عزیزم . خوب خوب میشه

به صرت خوابده اصلا شیرش نده چون همین باعث گوش دردش میشه.حالا هم یه کم خاک شیر دود کن وپنبه بگیر رو دودش هی بزار تو گوشش مواظب باش زیاد داغ نباشه گوشش رو بسوزونی.میتونی یه کم ویکس هم پشت گوشش بکشی