۱۲ پاسخ

عسل جز غذاهاییه ک تا 1سالگی ممنوعه اما بعد 1سالگی ممنوعیت نداره-عسل پاستوریزه با کره بده بش اصلا اشکال نداره

آره بهش بده خیلی براش خوبه میتونی یه قاشق مرباخوری بریزی تو یه لیوان شیر

پسر منم همسن حلم اس. آره به نظرم بدی بهتره. من به پسرم میدم.

من به دخترم کم عسل میدم دختر ۱ساله ۲ماه

اره بعد از یکسالگی دیگه میشه همه چی داد

سلام من که پرسیدم گفتم تا دوسال نباید عسل بخوره،دختر من یک سال ۴ماهشه

بله اشکالی نداره تا یک سالگی میگن ندین حساسیت میاره میتونی توی شیر ولرم بریزی به عنوان شیر عسل بهش بدی

سلام آره عزیزم من هفته پیش پسرمو بردم دکتر گفت عسل بده بهش ولی از کم شروع کن خدایی نکرده حساسیت نداشته باشه ی هفته بده اگه خوب بود ادامه بده

نه بابا میشه داد دیگه یک سال به بعد اونم این عسلارو که همش شکر عسل خالص و نباید داد که کو دیگه عسل خالص

بله منتها فقط عسل پاستوریزه

بهترین زمان مصرف عسل پایان دو سالگی است.

ن فعلا نده میگن نخوبه هنو گوچیک برا احتیاط نده