۲ پاسخ

فقط به خاطر نبستن مو نباید لیبل لجبازی به بچه بزنید....هر بچه ای یه جوره بعضی از بچه ها بدصون میاد به موشون دست بزنیم...به نظرش احترام بذارید

سلام
با نظر دوستمون موافقم بهتره به نظرش احترام بذارید تا نه گفتن به دیگران و احترام متقابل رو یادبگیره
هرچند زیاد خوب نیست که موهای بچه ها رو ببندیم اما اگه خواستید هم باید با انگیزه دادن این کار رو انجام بدید مثلا بنشونیدش جلوی آینه آروم موهاش رو شونه کنید که دردش نگیره
مثلا بگید میخوام خرگوش خانم بشی و دوتا گوش برات بسازم
گل سرهایی که خودش انتخاب میکنه رو بخرید براش و...

ب