۴ پاسخ

کلا بچه ها از سن 11ماهگی تا 16 ماهگی خیلی بد غذا میشن چون هم تازه راه رفتن یاد گرفتن هم یه سری کارا رو میتونن خودشون انجام بدن برا این این طوری میشه حالا یکی کمتر یکی بیشتر ولی باید عادتشون داد یکم سخته ولی میشه پسر من غذا میخوره ولی باید دنبالش راه برم میره یکم بازی میکنه دوباره میاد میخوره بازیگوشن دیگه یخوان استقلالشون نشون بدن

سلام پسر منم همین جوره وزن تولدش ۳۴۰۰ بود ولی الان خیلی کم وزنه ۱۰ کیلو بیشتر نیست غذا هم میخوره ولی نمیدونم چیکار کنم

یعنی چی توجهی نمیکنه؟ شما باید بذاریش بشینه رو صندلی اسباب بازی هاشو بچین رو میز صندلی و باهاش بازی کن و بهش غذا بده،غذاهاشم با کره و روغن زیتون و شیر خشک مقوی کن

سلام عزیزم ببخشید میپرسم صندلی غذا واسه بچه تون گرفتید؟