۹ پاسخ

سلام به نظرم موقع سوختگی هیچ پمادی نزن از روغن جامد ب اندازه بند انگشت بمال و پوشک کن تا شب خوب خوب میشه...شاید بعضی ها بخندن ولی من به هرکی گفتم راضی بوده هیچی مث روغن جامد نیست اگه دیدی خوب بود همیشه بریز توی جلد کرم و با خودت بزار من اینکارو کردم عالیه احتیاجی هم ب پماد های جورباجور شیمیایی نداره بچه

تریامسینولون ان ان بزن .خیلی خوبه
چیزای اسیدی هم کمتر بهش بده

من جدا از این که هر دفعه دستشویی میکرد میشستمش هروقت میسوخت از پماد فیروز زینک اکساید استفاده میکردم تا دفعه بعد که دوباره عوضش کنم کاملا خوب شده بود خیلی هم راضی هستم از پمادش فکر نکنم قیمتشم زیاد باشه

پماد کلوتریمازول و دکسپانتنول رو هرکدام ب اندازه یک بند انگشت مخلوط کن بزن بهش.تا موقع خوب شدن اینکارو بکن و بعد پماد ادرار سوختگی هیدرودرم برای هربار پوشک عوض کردن بزن

سلام عزیزم هربار که مدفوع یا ادرار میکنه بشورش و پودر بچه فیروز بهش بزن مطمئن باش خوب میشه مخصوصا الان که هوا گرم شده حتما هربار که میخوای پوشک عوض کنی بشور و این کارو انجام بده جواب میده

سلام عزیزم پماد رکوبیزول بگیر عالیه من به پسرم هرچی زدم خوب نکرد اینم بردم دکتر نوشت دوسه بار که بزنی خوب میشه

سلام عزیزم من بانظرماما ن‌هلیا ومامان هدی موافقم ج‌گرفتم‌

پمادسوختگی فیروز بگیر خیلى خوبة

سلام منم پسرم اینجوری بود پماد یورییج..ساخت فرانسه براش گرفتم یبارزدم خوب شد دونه ایی ۳۰ تومنه ولی عالیه