۹ پاسخ

سلام بهش محل نزار خودت بازی و که دوسداره یا کارایی و که دوسداره انجام بده ولی به جیغ زدنش اهمیت نده اولش یکم بیشتر میشه ولی کم کم از سرش میوفته وگرنه عادت میشه براش و هر چی که بخواد و با این روش میگیره

وقتی جیع زد هواسش باچیزی دیگری سرگرم کن

عزیزم دخترگلتون میخاد به حرف بیاد وزبون باز کنه نگرانش نباش.تازه خوشحالم باش..

دندون گرفتنش و بهانه گیریش احتمال زیاد داره دندون درمیاره موقته جای نگرانی نداره عزیزم

سلام
تو اين سن چون راهي براي برقراري ارتباط ندارن زياد از اصوات استفاده ميكنن
اين اصلا به اين معني نيست كه جيغ جيغو شده،يه دورست و رد ميشه

سلام مادرحسین جون هستم اصلا بهش گیرنده تواین ماه هاعادت است که باجیغ زدندخرفاشوبزنه کم کم خودش خوب می شه

پسرمنم اینطوری بود ولی الان خوب شده نگران نباش خوب میشه

سلام عزیز ناراحت نباش چون میخوان حرفاشون باجیغ زدن زدن بفهمونن مشکلی نیس فورا سرش باچیز دیگری سرگرم کن

اگر دندون نداره شاید بخاطر نیش زدن های دندون در اوردن باشه سعی کن وقتی گریه میکنه بابازی سرشو گرم کنی یا از اسباب بازی جدید ویا اسباب بازی مورد علاقه اش استفاده کنی