۱۰ پاسخ

عزیزم شیر گاو اگر با چیزی مخلوط بشه و حرارت ببینه مشکلی نداره فقط,نباید جوشوند و داخل شیشه و به تنهایی به بچه داد.اینو متخصص به من گفت

بهداشت به من گفت شیرخالص گاو نباید به بچه زیریه سال داد.ولی داخل غذا مثل فرنی وشیربرنج مشکلی نداره

من واسه پسرم با شیر پاستوریزه درست میکنم بهداشت گفت داخل فرنی مشکلی نداره خدا روشکر مشکلی هم پیش نیومد
خوشمزه ترم شد

ان شا... که چیزیش نمیشه عزیزم . ولی دکتر آیلین و آترین گفت فرنی رو با آب درست کن بجای شیر . چون منم با شیر پاستوریزه دادم بچه هارو اسهال کرد . دیگه فرنی ندادم

باشيرخشك يل شيرخودت درس كن

به منم گفتن شیرگاونده فعله ای هم مضره شیرخودتوبدوش امامن دوشیدم اندازه نصف استکان نشدبعددوباره پرسیدم بهداشت گفت اگه خام بدی ضررداره توغذااشکال نداره درثانی اگه بالامیاره ونمیخوره دیگه نده وسوپ بده اگرنه که دیگه گذشته چیزی نمیشه

لعاب برنجم خوبه درست کنی
من به دخترم لعاب برنج میدم

سلام نه چهارزیره خیس کن بهش بده ان شاءالله مشکلی نیست
با آب درس کن

سلام شیر گاو رو خوب بجوشن بعد به بچه ات بده بهتر از شیرخشک است من هم به بچه ام شیر گاو دادم بهترهم شده بود هیچ مشکلی نداره

منم دادیم به پسرم شیر گاو
خخخخ باشیر گاو درست میشه فرنی