۴ پاسخ

اگر از موقع قاعدگیتون خیلی گذشته ک هروقت بذارزن جواب میده مثلا مال من یکهفته گذشته بود شب گذاشتم جواب داد اما اگر زود باشه زمانش با ادرار اول صبح معلوم میشه

سلام عزیزم بی بی چک حتما باید صبح ناشتا انجام بشه منم سر دومین بارداریم دکتر ماما برام‌ تست گرفت از طریق بی بی چک منفی بود درصورتی که من یه هفته بعدش دیدم خیلی عقب انداختم بی بی چک استفاده کردم بارداربودم بعدشم حداقل ۱۰روز از وقت پریودیت بگذره که تست دقیق باشه

در طول روز هم میشه انجام داد من ظهر زدم

سلام اره عزیزم بایدصبح بگیری وناشتاباشی