۱۰ پاسخ

شاید به حرف زدن دختر کوچولوتون واکنشای زیادی نشون دادین...مثلا بامزه حرف زده خندیدین یا قربون صدقش رفتین...دختر بزرگترتونم تحت تاتیر اون قرار گرفته...فاصله سنیشون کمه...بهش بیشتر توجه کنین...ممکنه که با اینکارا توجه شما رو بخواد...

سلام وقتی دختر کوچیکتون حرفی میزنه و هلیا کنارشه شما میتونید از هلیا بخواید که درستشو بگه یعنی به عنوان خواهر بزرگتر ازش کمک بخواین وبعدتشویقش کنید به خاطر کمکش

سلام حتما شما به فرزند دومتون مقابل او توحه زیادی کردید موقع حرف زدن واون فکر میکنه رقیبشو بیشتر دوست دارید بخاطر همین میخواد مثل اون باشه یکم توجه خودتونو نسبت بهش زیادتر کنید بهش بگید باید تو حرف زدن یاد خواهر یا برادر کوچیکترت بدی براش جایزه بخرید کتاب زیاد بخونید براش

سلام ب نظرمیادمیخوادجلب توجه کنه توجهتون روبهش بیشترکنین

چشمش به خواهرش افتاده دیگه صحبت نمیکنه چون ان صحبت میکنه وشما بهان توجه میکنی برای همین گفته من مثل ان شوم وبهم توجه کن همه بچه ها خراب کاری میکنند واین کارعجیب نیست واگر با بچه هابازی نمیکنه نگران نباش شاید دوست ندارد

سلام
خب عزیزم با توجه به کودک دوم شما ،این دختر بزرگتر سعی در جلبه توجه و نشون دادنش خودش داره
بنظرم با محبت کردن بیشتر و اختصاص دادن زمان بیشتر بهش مشکل شما تا حدودی حل بشه

به خاطر جلب توجه اینکارو میکنه بیشتر بهش توجه کنید و نازو نوازشش کنین زیاد بوسش کنید دختر من اولش داداشش دنیا اومده بود اینطوری شده بود

سلام . داره با این نوع رفتار و مدل حرف زدن جلب توجه میکنه. اگه کسیو داری که دختر کوچکترتو نگه داره واسه ۲ ۳ ساعت بزارش . بعد با هلیا تنها برید بیرون پارک رستوران یا هرحایی که دوست داره براش جداگانه وقت بزار

سلام تو این سن عادیه بچه ها دوست دارن گاهی تقلید کنن پسرمنم بعضی اوقات با تقلید از دختر خواهر شوهرم مثل اون صحبت میکنه بهش توجه کن وسخت نگیر

سلام کلا بچه ها تو این سندوست دارن تقلید کنن پسرمنم گاهی تقلید از بچه خواهر شوهرم میکنه ومثل اون صحبت میکنه ایرادی نداره زیاد بهش توجه کن خودش خوب میشه بهش گیر نده