۴ پاسخ

ازسرشب مایعات کمتر بهش بده موقع خوابشم ببرش دستشویی بنظرم زیاد سخت نگیر بچس دیگه

سلام پیاز ویه سر قاشق نمک ودارچین رو باهم مخلوت کن وزیر ناف بچه به صورت دورانی ۱۵دقیقه تا سه شب بمالید

سلام پسر منم اینطوری بود ولی یه شب در میون نبات داغ کردم بهش دادم و اصلا میوه جات آبکی مثل هندوانه نمیدم بهش خوب شده الان. شنیدم میگن اگه شکمش با روغن زیتون ماساژ بدین شبا باعث میشه ادرار نکنه موقع خواب.

سلام شبا وقتی که میخواد بخوابه ببرش دستشویی وکتکش نزن اصلا زیرشم یه مشاما بنداز که همه جارو کثیف نکنه و خودش یاد میگیره که بگه