۱۱ پاسخ

کله پاچه و دل و جگر و قلوه که اصلا خوب نیست و باعث میشه بچه بعداً زردیش زیاد بشه ، کپسولهای امگا سه خیلی خوبه برا وزن گیری بچه روزی یک بار ۱۰۰۰ میلی‌گرم ، که روغن ماهیه و برا بچه ضرر هم نداره.

حبوبات و سبزیجات واجیل وپسته خیلی خوبه

من هنوز سونو ندادم ببینم چند کیلو هست تو هفته ۳۵ ولی دکترم لیدی میل بهم داد شنیدم کله پاچه دلستر و بستنی خیلی وزن بچرو زیاد میکنه

وزن بچه ات کاملا طبیعی جای نگرانی نیست

ببخشید من اشتباه جواب دادم وزن جنین شما خوبه کم نیستم

ب نظر من وزنش یه کوچولو کمه بستنی و کباب زیاد بخورید پودر لیدی میل هم بخورید

سلام
پسته وبادام عالیه امتحان شده قبلااقوام ماخوردن من دیدم به چشم اثرش رو

پروتئین وآجیل زیادبخور

خوب وقتی دنیا اومد چند کیلو بود

من توهفته۳۲سونو بهم گفت بچم ۲کیلو و۳۰گرمه

میگم بچه هر ماه یا هفته چقدر وزن میگیره