۱۱ پاسخ

سلام اشکالی نداره طبیعیه تاچندماه همینطوری هست چون بعدیک مدت نزدیکی انجام نمیشه دهنه رحم بسته میشه به خاطرهمین تایه مدت نزدیکی کردن لکه بینی یاخونریزی پیش میاد

منم اینطور بودم، نگو جای بخیه م گوشت اضاقع اورده بود ، دکترم اونا رو ک جدا کرد خوب شدم

سلام خانم .به احتمال زیاد زخم دهانه ی رحم دارین منم همین مشکلو داشتم هفت ماه پیش زایمان کردم پیش متخصص رفتم بهم گفت زخم دهانه ی رحم داری

سلام خانوما من ۲۷ روزه که زایمان کردم . بخیه های بیرونی افتادن . از کجا بفهمم بخیه های داخلیم ایا افتادن یا ن ؟ آخه همسرم از من رابطه میخاد ۶ ماهه ک رابطه نداریم دلم میسوزه برای هردومون دیگ طاقت نداره.😍😍

کمرت شل شده یا ویتامین کا استفاده کن یا از دارو گیاهی قرص کمر بگیر عالیع استفاده کن بخور زود خوب میشی

شاید ازبخیهاته

سلام،منم همینجوری بود بعد از ۵۰ روز نزدیکی کردم خونریزی کردم حین نزدیکیم رفتم پیش دکترم معاینم کرد گفت ک داخل رحمت هنوز زخمه،بهم قرص داد خوردم خوب شدم

چون بدنت هنوز جوش نخورده .من ک 4ماه زایمان کردم بازموقع نزدیکی درد دارم.حداقل 6ماهطول میکشه تا یکم بهترشی

منم اینجوری بودم درست می شه فقط یه بچه دارید؟؟

اگه خونریزیت زیاده وبعدازنزدیکی فقط هست بروپیش متخصص

کی زایمان کردی