۴ پاسخ

آبجی جان توکلت بخداوحضرت علی باشه ان شالله ،حضرت علی خودش نگهداره بچه ته عزیزم ،اگه قران توگوشیت داری بزارباصوت بعد نت گوشی روخاموش کن صوت قران روبزار روی دلت تا تکون بخوره آرامش بگییره عزیزم سعی کن دایم الوضو باشی خودت یکسره تاوقتی که زایمان میکنی

چرا سنو رفتم که بهم گفت دوره جنین لخته خونه فشار اوردی و گفت دوباره دو هفته دیگه باید تکرار بشه یعنی هفته دیگه باید سنو بدم ولی الان میترسم 😭😭😭ولی حساسیت سینمو هنوز دارم

طبیعیه منم همینجوری ام سنو نرفتی؟؟؟

نگران نباش عزیزم خداخودش داده خودشم مراقبشه عزیزم ان شالله به سلامت بغلش میکنی وبهش شیرمیدی بسپاربخدافقط خداخیلی مهربون ه