۵ پاسخ

بله بچه ها باهوشن شما در کنارش باش مقابل خواسته هاش نباش هر چقدر جبهه بگیری به نظرم بچه بیشتر اذیت میکنه به جای اینکه بگی اون کارو نکن برو بغلش کن بهش بگو مامانی مثلا اون عروسک یا ماشینی کا دوس داره با هم برین به سمتش باهاش بازی کنین یه خورده تو هم بچه شو اون زمان اخه تو این سن نبتید توقع داشته باشی مطیع باشه و حرف گوش کن

به نظرم سعی کن تو اون موقعیت که قراه جیغ بزنه و ناراحتت کنه یا خواسته ای ازت داشته باشه قرارش ندی بچه تازه یه سالو پنج ماهشه چه انتظاری ازش میره شما خودوتو باید بهش وفق بدی در غیر این صورت اونو بدلج بار میاری خب مثلا چه خواسته ای داره که انجامش واستون سخته سعی کن خودت و بچه گلتو تو اون موقعیت قرار ندی بچه ها زود حواسشون پرت میشه واسه تغییر وضعیت ولی خیلیم باهوشن واسه انجام کاری که میخوان انجام بدن و اگه ندن لج میکنن شما تو این لحظه سرعت عمل بیشتری داشته باش حواسشو به چیز دیگه که دوس داره پرت کن

سلام دختر منم همینه چیکارش کنم

همه نسبت به عکس العمل بچه هامیگن بچه س هالیش نمیشه اما همین بچه میدونه که حرف خودشو باید به کرسی بنشونه پس حالیشون میشه ازالان ماباید بهشون قانع بودن ویادبدیم

سلام خوب بزار جیغ بزنه بزارگریه کنه اشکالی نداره اما ازحالا نزارهرچی خواست بهش بدی برات خیلی سخت میشه بی محلی کن وقتی گریه میاد خودت وبزن به بیخیالی من الان خودم دخترم یه چبزوخواست گفتم نه یااینکه دست بچه هایه چیز باشه هم لج نمیکنه خودت کمی حوصله کن خوب میشه