۷ پاسخ

بغیر از خورد وخوراک،نحوه خوابیدن هم موثره.به پهلوی چپ خوابیدن،باعث خون رسانی بهتر به جنین ووزن گیری بهتره.

قرص مولتی پِری ناتال بخورید روزی یکی و
دلستر گندمی , اجیل خصوصا بادوم هندی , تخم مرغ هفته ای 3 تا, 6 وعده غذا در حجم کم در طول روز, سیب زمینی , گوشت و ماهی و سبزی تازه و میوه در طول روز حتما بخورید عزیزم.

پودر لیدی میل حرف نداره باطعم های مختلف ک میلت بکشه

من از دکترم‌ پرسیدم گفت پروتئین زیاد بخور و به شرطی که قند خونت نرمال باشه باقلوای ترکیه

مولتی ویتامین بخور بچه هات وزن می گیرند

سلام منم دوقلوم وزنشون سی هفته یکی ۱۵۰۰یکی۱۳۵۰

شما دوقلو باردارید؟منم دوقلوام ،هفته ۳۱ ام ،چند روزه بلند میشم از جام زیر دلم درد میاد و انگار منقبض میشه شمام اینطورید ؟