۳۰ پاسخ

اول گزینه پزشکا نان هست . چون چرب و شیرینه پراز ویتامین پروتئین و کلسیم . آهن داره. حتی روغن ماهی داره.اگر بهش نیافته گزینه های بعدی . من استفاده میکنم راضیم. اول نان کیگوز . سوپرامیل.بچه رو تپلی میکنه

عزیزم بیمارستان گفت اگه میخوای شیر خشک بدی نان بده از همه بهتره الانم دخترم نان میخوره دکتر به شما گفت خوب نیست؟

شیرخشک و باید حتما دکتر تجویز کنه براساس اینکه چه شیر خشکی به کوچولوتون میسازه .من اول نان میدادم اما بچم خیلی بی قراری میکرد و بالا میآورد دکتر گفت رفلاکس داره اپتامیل نوشت خوب نشد .بد گفت شاید به لاکتوز حساسیت داره ببلاک Lfداد بهش ساخت .باید حتما دکتر بگه چون هر شیری به هربوه ای سازگاری نداره

سلام.من شیر ببلاگ میدم المانیه راضیم خود داروخونه هم گفت که عین شیر مادره

من که از نان راضی بودم ولی آپتامیل بیومیل خوبن و سوپر امیل هم که کلا شیر خشک ممتاز شرکت آپتامیله خیلی ها راضی بودن

من سوپرامیل میدم راضیم

نان نفخ آوره وزن دهی نداره

اپتامیل از همه شیرخشکهابهتره بعدببلاک و بعدش نان

اپتامیل بهترین شیرخشکه برای بچه هم تپلش می کنه هم پروتئین داره

سلام عزيزم
بيوميل و ببلاک بهترين شيرخشکا هستن
نان کيفيت خوبي نداره

فقط آپتامیل
نان سنگینه و یبوست و دل درد میاره

من بیومین سوی به بچم میدم

سلام من دو بچه دارم به پسرم نان میدادم الان
ماهی دیگه میشه دوسالش خیلی عالی بود وزنشم خیلی عالیه

۲۳تومن زیادگرون نیست

آیهان منم دو ماهشه شیر خشکیه نان بهش میدم خیلی دل درد داره همش در حال زور زدنه نمیدونم خودم میتونم شیر خشکشو عوض کنم؟

من شیر نان میدم روی بچه من افتاده دکترش گفت خیلی شیر خوبیه و پسرم وزنم میگیره راضی و خوشحالم هست😁😁

بچه من تا ۶ ماهگی نان ۱ HA باید بخوره البته خدا رو شکر تا الان مشکلی پیش نیومده ولی خیلی سخت گیر میاد

نان خوب نیست بچه را یبوست میکنه ببلاگ خوبه هم زود هضمه هم وزن دهیش
بیشتره.

آپتامیل 1 بده بهش

سلام ب نظر شخص من ببلاک هم خوبه چون از بدو تولد تا الان ک پنج ماهه شده خودم واسه دخترم گرفتم از همه لحاظ عالیه

شیرخشک ببلاک خوبه.

شير خشك ببلاك خيلي خوب

من نان ی هفته دادم که یبوست شد بچه
بعد اپتامیل دادم عالی بود ولی بچم رفلکس داشت
دکتر دوتا شیر نوشت گفت ببلاک کامفورت عالیه
ولی عالیتر میخوای سیمیلاک کامفورت ولی کم گیر میاد

نان خوب نیس یبوست هم میاره فقط مزه ش خوبه ،باید از دکتر بپرسی که چی به بچه ت میخوره

کاش شیر خودمم میخورد

مرسی فداتشم

ببلاک بیست تومنه

ببلاک خوبه بر فرانسه

چ قیمتن

من به دخترم آپتامیل اچ آ، میدم البته فقط شبها موقع خواب کمکی بهش میدم