۵ پاسخ

سلام نشونه عفونت هست عفونتو جدی بگیر واسه بچه خیلی بده

سلام عزیزم منم توی اول بارداریم سوزش و خارش و مشکل ادرار داشتم اول آزمایش ua.sa بده که واس کشت ادرارته ببین عفونتت چند درصده بعد تحت نظر دکتر ماما بهداشت یا هر چیزی کرم واژینال استفاده کن زود عفونت رو رفع میکنه

قرص واسه عفونت هم استفاده میکنم ولی خیلی زیاد اذیتم

سلام احتمال داره دستگاه تناسلی شما عفونت کرده باشه حتما به دکتر بگین

سلام احتمالا عفونتت خیلیه همراه باسوزش و خارش حتما پیش دکتر برو