۱۱ پاسخ

ترنجبین هم خوبه گلم . صبح ها ۲.۳ قطره بده بهش

بهش روزی ۳بار یه قاشق مربا خوری کاسنی بده خودتم نصف لیوان کاسنی بقیش آب با چندت قندشاطره هم همینطور پسر من ۱۶بود با همینا خوب شد

زردیش چند بود

بهش عرق بیدهم بده وهم صورت ودستاشوباهمون عرق بشورمن خودم به نازگل دادم خوب شد

بتونی لیمو شیرین هم پیدا کنی هم خودت بخوری هم پسرت عالیه

ختنش بکن که کلا زردیش بره

ختنه کردیم

سلام عزیزم، اگر ختنه نکردین ، بعد ختنه درست میشه، چون به کبد شوک وارد میشه و زردی به کل از بین میره

دارو گیاهی بدم بهش

سلام پسرمن زردی ش13بود بهش اب انار دادم چند قطره یک روز در میون خودمم خوردم بعدش زیر نور چراغ مهتابی م گذاشتمش تا دیگه زردی ش کامل برطرف شد

ده بود