وقتی بچه دل درد کرد چیکار کنم

۲ پاسخ

عزیزم اول پیشگیری کن . غذاهای نفاخ نخور اصلااا .. بعد شیر دادن اروغ نی نی رو بگیر . شکمش و بعد هربار پوشک یا لباس عوض کردن با روغن بچه ماساژ بده . بعدش اکثررر بچها دل درد و دل پیچه رو دارن چون بدنشون تازه داره عادت میکنه به تغیررات جدید

من روغن زیتون مالیدم رو شیکمش اروم ماساژ دادم بعد یخورده اب جوش نبات دادم بهش اروم شد قشنگ