۷ پاسخ

سلام عزیزم هیچ وقت پشت هم بهش غذانده زده میشه صبحونه بیسکویت دادی ساعت دهی میوه بده بدیک ساعت شیربده موقع ناهارم بهش حالاسوپ یاهرچی دیگه میدی بده بد بعدازظهرم میوه یاهمون سرلاک بده

سلام عزیزم.سرلاک خانگی خودت درست کنی بهتره.پودر بادام،پودر جوانه گندم،پودر کنجد سفید را با کمی اب و شیر قاطی کن روی حرارت با کمی شکر و بیسکویت مادر بهش بده.قطره آهن و شربت زینک سولفات هم مرتب بده.

کشیدن موهاش شاید دلیلش اینه که گوشاش درد میکنه

خوندم و شنیدم میگن سرلاک زیاد خوب نیس.بزن اینترنت اصلاعات کسب کن.

خوبه حالا یادمیگیری بر میگرده کم کم شاید خوب دندون درمیاره اذیت میشه غر میزنه

ممنون ازهمراهیتون

اشکال نداره بزارخودش هرجوردوست داره بخابه به خاب بچه اصلا کارنداشته باش به مرور درست میشه