۱۳ پاسخ

خب به دکترت میگفتی فوقش قرصاتو عوض میکرد. و اینکه اوایل باداری معده حساس تره. شاید الان مثل اون موقع نشی.

منم دقیقا مثل شما بودم البته من الان هفته۲۷ هستم در اثر قرص های مکمل زخم معده گرفتم و الان فقط روزی ۱۰ سی سی شربت سانستول و ۱۰ سی سی شرلت آهن فروگلوبین میخورم

بدکترتون میگفتید قرصتون عوض میکرد

سلام عزیزم شما اگه از همه ی گروه هایی غذایی استفاده کنید و وزن گیری خوبی داشته باشید نیازی به مصرف قرص ها نیست

دکتر من اصلا برام تجویز نکرد گفت لازم نیست بخوری. هیچ قرصی جز ویتامین دی و آهن نمیخورم

با شربت بخور، منم همینطور بودم از وقتی با شربت میخورم کمتر اذیت میشم، بعد ازینکه قرص رو خوردی فوری یچیز دیگه بخور بهشم فک نکن ک قرصه خوردی 🤭 خودتو گول بزن حله✌️

منم خارجی نتونستم بخورم ایرانی نوشت برام اونارو راحت تر میخورم

همراه غذا میل کنین با معده پر

سلام
منم مثه شما بود
تو اون زمانی که نمیتونستم قرص بخورم
دکتر بم گفت شیر ماجان بخورم
و الان تقریبا ۳هفته اس مولتی ویتامین رو شروع کردم‌ ولی برای اینکه بالا نیاری وسط ناهار بخور

اسم قرصتون چیه خب قرصتونو عوض کنید من قرصمو عوض کردم خوب شدم دیگه ی ذره هم حالت تهوع نداشتم

منم همینجور بودم با معده پر خوردم مثلا بعد از صبحونه اوکی بودم

نفس نکش وقتی بوش بهت نخوره بالا نمیاری

من قرص دمیترون میخورم قرص ضد تهوع روزی یکی بالا دیگه نمیارم