مامانا کسی از شربت ادزیر استفاده کرده واسه بچش

۱۱ پاسخ

فقر آهن شکل‌گیری و رشد کودک را با تاخیری جدی مواجه می‌کند و عوارض بلندمدتی را ایجاد می‌کند. درنتیجه پزشکان توصیه می‌کنند که نوزادان از مکمل قطره آهن استفاده کنند. اطلاعات لازم برای زمان شروع قطره آهن در نوزادن را میتوانید در لینک مربوطه مطالعه کنید.

قطره آدزیر ویتان در واقع یک شربت مولتی ویتامین است که علاوه بر داشتن مقادير مورد نياز ويتامين های A و D، املاح ضروری معدنی مانند روی و آهن، را در نیز در خود دارد. همچنين طعم مطلوب آن باعث افزايش پذيرش در نوزادان و کودکان می‌شود.

از مزایای این قطره می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز نوزادان و کودکان را فراهم می‌کند.

حجم هر شيشه ۳۰ ميلی‌ليتر بوده، در نتيجه برای مصرف يک ماه کودک کافی است.

تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است.

طعم فوق العاده مطلوب آن باعث پذيرش فرآورده از طرف نوزادان و کودکان شده، مصرف آن را تسهيل می‌کند.

دارای طعم دهنده طبيعی و مجاز است.

طعم دلپذير، باعث بلع سريع قطره توسط کودک شده، در نتيجه امکان سياه شدن دندان ها را به حداقل میرساند. برای پیدا کردن قطره آهنی که دندان رو سیاه نکند همچنین راه‌های از بین بردن سیاهی می‌توانید به لینک مربوطه مراجعه کنید.

ميزان آهن مورد نياز در کودک رو به رشد را به خوبی تامين کرده و باعث کاهش خطر ابتلا به فقر آهن می‌شود.

مقدار مجاز مصرف در کودکان کمتر از 2 سال روزانه یک میلی‌لیتر بوده و در کودکان بالای دو سال طبق تجویز پزشک می‌باشد.

سوالی که برای خیلی از مادرها به وجود میاد این است که کودکم راحت قطره آهن نمی‌خوره و بجای قطره آهن چی به نوزادم بدم، برای پیدا کردن جایگزین‌های گیاهی قطره آهن و یا مارک‌های قطره آهن خوش طعم روی لینک مرتبط با آن‌ها کلیک کنید.

اگر نوزاد شما دچار استفراغ بعد از قطره آهن میشه می‌توانید از روش‌های مختلفی که در این مقاله قرار داده شده، برای خوراندن قطره آهن استفاده کنید.

از برندهای محبوب و پرطرفدار مکمل آهن می‌توان به قطره آهن سیدرال، قطره لیپوزوفر و پودر فرامکس اشاره کرد.

برگرفته از: vitanepharma.com

قطره آدزیر ویتان ADZIR با داشتن مقادير مورد نياز ويتامين هاي A و D و نيز داشتن املاح ضروري معدني مانند روي و آهن، نياز کودکان را به صورت کامل برطرف مي کند. همچنين طعم مطلوب آن باعث افزايش پذيرش در نوزادان و کودکان مي شود.

منم نمیدونم میگن واسه بچه خوبه همه ویتامین داره گفتم ببینم کسی اطلاعاتی درمورد داره

سلام عزیزم همون قطره آد هست خارجیه روزی یک میل بایدبدیم

سلام به بچه شش ماهه چندقطره بایدبدیم رنگش چطوریه

سلام خوبید ببخشید این قطره برای دختر من یبوست میاره میدونید راهنماییم کنید ممنونم

قهوه ای رنگش یانه قطره دختر رنگش قهوه ای شده

این قطره هم همانند قطره ی مولتی ویتامین عمل میکنه از این دوتا هر کدوم رو به بچت دادی فرقی نمیکنه

این فراورده صرفا مکمل رژیمی - غذایی بوده و جهت تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری نمی باشد.

واسه چی هست؟؟؟؟

در کودکان کمتر از 2 سال : هر روز 1 میلی لیتر
در کودکان بالاتر از 2 سال: طبق نظر پزشک
قبل از مصرف ظرف را خوب تکان دهید.