سلام میگم ماهی سالمون تو دوران بارداری بده

۳ پاسخ

ن عزیزم من خوندم ماهی هایی ک بدون جیوه هستن اشکالی نداره بخصوص ماهی قزل آلا خیلی خوبه

اتفاقا
ماهی سالمون و قزل از ماهی های هست که پیشنهاد میشه اول اینکه امگا 3دارن دوم اینکه پرورشی هستن و خطر جیوه ندارن ولی هرچیزی در حد تعادل

سلام نه ماهی سالمون از ماهی های دیگه هم بهتره ، ولی کلا ماهی نباید از هفته یک بار الی دو بار خورده بشه چون خطر مسمومیت با جیوه داره.