۴ پاسخ

سلام من یه جا خوندم که ۴ سال عالیه به نظرخودمم ۴ سال خوبه چون تا اونموقع فرزند اول به یه سطحی از استقلال رسیده تا یه حدی میتونی خیالت راحت باشه از بابت فرزند اول بعداینکه بچه ها توی ۴ سالگی عاشق خواهر یا برادر هستن حس حسادت کمتری هم دارن

۳سال و نیم تا ۴ سال.قبل اقدام،پدر کاسنی مصرف کنه و مادر موادی که محیط رحم و واژن قلیایی بشه.وقتی رژیم غذایی زن غنی از سدیم و پتاسیم و فقیر از کلسیم و منیزیم است تخمک کروموزوم y اسپرم را جذب و دارای اثر دافعه نسبت به کروموزوم x اسپرم دارد. رژیم غذایی مادر باید حداقل 2ماه قبل از اقدام به باردار شدن آغاز شود

دختر من با پسرم سه سال تفاوت دارند به نظرم خوبه ولی بازم اگه 4 سال باشه بهتره ولی هر چی فاصله سنی بچه ها کمتر باشه شاید اولش سخت باشه ولی بعدا بچه ها می تونن همبازی و دوستهای خوبی برای هم باشند.
میگن عرق کاسنی خوبه در ضمن میگن اگه مردها پرتقال و هندوانه بخورن لچه پسر میشه
البته هر چی خدا بخواهد همون میشه اول توکل کن به خدا ان شاالله خدا یه پسر خوب و سالم بهتون میده

باید بابای بچت گرمی زیاد بخوره.