۸ پاسخ

سلام بله ضرر داره، خوبه هنوز دیر نشده اصلا نخورید.

سلام عزیزم
به خانم های باردار توصیه میشه روزی از یک فنجان قهوه.و 4 فنجان چای سیاه بیشتر مصرف نکنند،البته عزیزم بهتره چای کمرنگ باشه

کافین خوب نیس بچه رو زشت میکنه

اره قهوه،نسکافه،و...ضرر دارن

نوشیدن قهوه باعث سخت تر شدن دوران بارداری و زایمان می شود. پس به خانم‌هایی که قصد بارداری دارند توصیه می‌شود که خوردن قهوه را برای مدتی فراموش کنند. به خصوص خانم‌هایی که چندین بار سقط جنین داشته‌اند. البته هنوز به طور قطع آسیب قهوه به جنین تایید نشده است اما توصیه می‌شود در مدت بارداری نوشیدن قهوه را کنار بگذارند یا اینکه بیشتر از روزی 1 یا 2 فنجان نخورند.

نوشیدنی های که کافئین داره زیاد خوب نیست سعی کن از ابمیوه های طبیعی استفاده کنی در بارداری عزیزم

کافئین باعث میشه بچه پیش فعال بشه
سعی کن نخوری عزیزم

آره کافئینش بیشتر از حد مجازه