۱۱ پاسخ

اشکال نداره طبیعی هس
چون درد دندون داره بچه منم همین جوریه
سیع میکنند هر چیزی که سفت باشه بکشند به دندونشون بهش هویج بده دندوناشو مقاوم میکنه

ی قاشق یا دندون گیرشو بزار تو یخچال سرد ک شد بده دستش تا تو دهنش کنه اینجوری ب لثه هاش میزه و اروم میشه
اگه هم درد داشت استامینیفن بزن ب لثه اش ارومش میکنه

آخی عزیزم داره میزنه بیرون دردش میاد
واسش هویج بذار فریزر یه نیم ساعت خنک بشه بعد بده دستش بکشه به دندون و لثه‌اش
اونوقت آروم میشه
گوشت کباب کن بده دستش بکشه به لثه اش که آروم بشه و لثه نازک بشه و راحت و زودتر در بیاد و با دندان های تازه اش فشار بیاره به گوشت تا آروم شه .
و حتما به دندون پزشک مراجعه کنید . معمولا خانه های بهداشت راهنمایی میکنن که کجا برین

احتمالا لثه اش میخاره وداره دندون در میاره

سلام اخی عزیزم..خب حتما دوس داره امتحان کنه دیگه سیب دستش بده گازبگیره چه بدی داره دخترمنم همینجوری بود میوه مخصوصا خیاروهویج میدادم دستش بخوره کیف کن ازاین روزا لذت ببر

سلام دخترم منم همینطور شاید دندون دیگه میخواد بیاد بیرون بخاطر همین فشارشون رفته رو دن دونه های دیگه

طبیعیه عزیزم.ازاین ژلای دندونی ازداروخونه تهیه کنیدبمالیدبه لثه هاش خیلی مؤثره

هویج بدین دستش یا یه یخمک رو تمیز بشورین بدین با دندون فشار بده چون سرد هم هست خیلی کمک میکنه

دندون گیر بدید خارش لثه داره

سلام عزیزم این یه امر طبیعیه ک همه بچه ها این روند دارن دست خودشونم‌نیس با این کار اروم‌میش لثه هاشون میتونی یه پارچه تمیز و خیس کنی بزاری تو پلاستیک و تو فریز یه مقدار سرد بش بعد بده دستش ک بالثه هاش هاش بکش

لثش میخاره همه همینن