۱۳ پاسخ

من سه ماه اول زندگی عادی داشتم و باشگاه میرفتم و ورزش TRX انجام میدادم متاسفانه با اومدن کرونا فعالیتم محدود شد

همه چیز بجاش،اگه مشکلی خودتون یاجنینتون نداره
میتونیدکارهاتونو خودتون انجام بدید
البته بهتره کارهای سبک انجام بدید چون هنوز موقعیت کوچولوتون دائمی نیس.یکم مراقبت کنید ازخودتون

من چون قبل از این بارداریم یه سقط داشتم،دو ماه اول خیلی احتیاط کردم،حتی تو ماشینم زیاد ننشستم، بعدشم کم کم ب حالت عادی زندگی برگشتم،فقط به هیچ وجه استرس نداشته باش،و هیچ وسیله ی سنگینی بلند نکن،البته بدن هر زنی با دیگری برای بارداری فرق داره،ولی ترجیحا احتیاط کن

عزیزم اگه لکه بینی نداری میتونی کار کنی ولی با دقت به آرومی .من.خودم جاروبرقی برداشتم تو خونریزی افتادم مواظب باش بعدش هم سر کلاژ شدم شاغلم خودشم موقع که پیاده میخواستم برم درد کمر داشتم

مشکلی نیست .من تااونوقت که خواستم بزاعم هم مهمون داشتم وخودم همه کاراموکردم

من تا الانشم همه کارامو خودم انجام میدم مواظب هم هستم ک بخودم زیاد فشار نیارم
مواظب باشی انشالله ک چیزی نمیشه توکلتم ب خدا باشه گلم

من چون مشکل خونریزی داشتم دکتراستراحت داده بود یک الی یک ماه نیم خونه مامانم بودم

سلام عزیزم سه ماهه اول به علت اینکا سقط نشه و جنین هنوز پایینه بهتره کارهای سبک وبا توجه به طول سرویکس که تو سونو میگه استراحت یا فعالیت داشته باشی

خودم کارهامو میکردم ورجه وورجه ام هم زیاد زیاد بودش

ممنون ازهمتون

من تو سه ماه اول بارداریم همش استراحت مطلق بودم چون اوایلش خودم انجام میدادم بهم فشار اومد خونریزی کردم دیگه بعد اون همش استراحت بودم تا چند ماه خونه مادرشوهرم تا ۵ ماهگی دیگه بعدش رفتم خونه مادرم تو ۷ ماهگی الان ک خونه خودمم باز خیلی کم کار میکنم میترسم بازم چیزی بشه همسرم انجام میده وقتی از سرکار میاد یا ناهارم رو از بیرون میاره کارارو انجام میده فعلا تا ۹ ماهگیم تموم شه

سلام کارامو خودم انجام میدادم

نه بابا خودمون کارارو میکنیم فقط یه کم آروم.