۱۱ پاسخ

سلام.خوب معمولا بچه ها صبح تشنه هستند.آب ولرم بهش بدید که برا گوارش و یبوست هم خوب باشه.بعدش یک ساعت صبر کنید و غذا براش بیارید.یه مدت هم تو خونه آب میوه نداشته باشید بهتره.بهش بگید نداریم.تموم شده.دیگه آقاهه که ازش میخریدیم نداره.شیر هم که برا صبحانه مشکلی نداره.ولرمش کنید و یکم نون توش خورد کنید و عسل بزنید بهش خوشمزه میشه میخوره.

دخترمنم همین مشکلو داشت بهش شربت فروگلوبین میدم الان خیلی خوبه

سلا منم دخترم همین مشکلو داره بردم دکترالان تحت نظرپزشکه کمخونی داره وکمبود اهن. بهش شیر گوسفند بده وحتما ببرش دکتر

سلام دختره منم همونطور شده ولی من سعی میکنم با تزئین غذا اشتهاشو بازکنم شما ام غذاهایی که میدونید دوس داره رو درست کنید و شکل بدید بهشون

عزیزم تو شیرش یا آبمیوش سویق بریز

سلام معمولا بی اشتهایی کودکان از نظر طب سنتی وجود معده سرد هست یعنی کودک شما ممکنه دچار سردی معده شده باشه که علتش مصرف زیاد سردیجات هست غذاها یا نوشیدنیهای سرد عاملشه...اگر شیر دوست داره حتما با عسل بهش بدید تا سردی شیر اول صبح به معده آسیب نزنه یا اگر حتی کمترین غذا رو در طول روز میخوره حتما باید غذاهای با طبع گرم و با ادویه گرم مثل دارچین تهیه شده باشه کم کم معده کودکونو با رژیم صحیح غذایی که رژیم گرمیجات هست گرم کنید اشتهای کودک به طور اتوماتیک برمیگرده

سلام عزیزم دختر منم اول صب ک بیدار بشه شیر و اب میخوره اشکالی نداره از این بابت ولی اگر اشتهاش کمه حتما ببرش دکتر سنتی بهش چیزایی میده ک اشتهاش رو زیاد کنه ولی اگر قد و وزنش نرماله سخت نگیرید عزیزم.موفق باشی

سلام عزیزم .من هم هنین مشکل وداشتم پیش متخصص که رفتم .گفت نگران نباش خود شیر موقوی هست و همه نیاز های بدنشو جواب میده .شیر غذای کامل هست .بعد شربت فر گلوبین داد. پسرم بعد از یه مدت به غذا خوردن افتاد .هله هوله روکم کن در روز ریزه خواری نکنه .بزار تا گرسنش بشه .

سلام گلم دقیقا مثل پسر من شده فقط آب و شیر

عزیزم اب میوه رو خیلی بچه هادوست دارن بهش شربت اشتهااوربده و ابمیوه رو باغذابهش بده با ماکارونی وبرنج وازاین غذاها من به پسرم همیشه باغذامیئم چون خیلی دوست داره مثلا شربت گیلاس که خودم درست کردم

سلام شماهم خسته نباشید .لطفا ب بچه شربت اشتها اور یازینک .وشربت اهن وویتامین بدهید .