۲ پاسخ

سلام عزیزم .
اول عادتش دادین که باید زیاد باشه
اما من یک وقت ها به پسرم می گم همسایه ها الان میان میگن چرا انقدر صدای تلویزینتون زیاده یا اگه زیاد کنی دیگه من هرچی صدات کنم متوجه نمیشی بعد دیگه نمی تونیم باهم بازی کنیم یا صداهای خوب و بشنوی
بعد هم کمش کنین بگین تا اگه یک وقت نشنیدی بگو من زیاد کنم
چون فوق العاده بده بعدا شنواییشون ضعیف میشه و دقتشون هم کم میشه
یواشکی کم‌ کن کنترل را قایم کن بگو نیست

حتما ببرش دکتر گوش حلق بینی،شاید گوشش عفونت کرده نمیشنوه ،ازیتش نکن ،همش نگو کم کن خودت کنترل دستت باشه صدای تلویزیون تنظیم کن،بزار جایی که نتونه برداره،بعد که گفت زیاد کن ازش بپرس چرا