۳ پاسخ

یکی از علایمی که میشه فهمید بچه شیر نخورده اینه که پی پیش سبز میشه.سعی کن بیست دقیقه بخوره چون اولش ابکیه برا رفع تشنگیش بعدش که خامه ای میشه بیشتر مفیده وزنش و زیاد میکنه

در هر وعده ده الی پانزده دقیقه شیر خـوردن نوزاد اون رو سیر میکنه. و تا دو ساعت در معده اش میمـونه. یعنی اصولا هر دو ساعت دوازده دقیقه میک زذن کافیه.
البته این یه قانون نیس. ممکنه بعضی بچه ها اشتهای بیشتری داشته باشند. و بعضی ها چند ساعت یک جا بخوابن بدون اینکه شیر بخورن

خب بگیرش رو شونت پشتشو بزن ..اگه آروغ زد ینی سیر شده