۱۶ پاسخ

سلام
اشکال نداره عزیزم دخترا منم اینطورن
فقط قبل خواب خوب شیرش بده سیر بشه بعد بخوابه

هیچوقت بچه نمیتونه گشنگی رو تحمل کنه و حتما بیدار میشه..واگ گرسنه باشه و بیدار بشه حتمن گریه میکنه
اگ وزنش خوبه نگران نباش

سلام عزیزم
سیر میشه ک میخوابه
باید خدارو شکر کنی...نترس اگه بیدار میشد و کسی سمتش نمیرفت گریه میکرد

حتما گرسنه نیست دختره منم یکبار بیدار میشه

خب خودتون بیدار بشین شیرش بدین شیردهی شبونه خیلی خوبه

نگران نباش فقط اگه میتونی بیدارش کن شیر بهش بده خودش باز میخوابه

سلام پسرمنم همینطوره شب ساعت ده میخوابه تا 6صبح اونم خودم دیگه بیدارش میکنم شیر بهش میدم اشکال نداره سیره که بیدار نمیشه گرسنه باشه خودش بیدارمیشه

سلام دختر منم بیدار نمیشه.وقتی سیر بشن دیگه یکسره تا صبح میخوابن

دختر منم بیدار نمیشه...اگه بیدار باشم یه وقتایی شیرش میدم اونم توی خواب می‌خوره🙄

عزيزم دختر منم بيدار نميشه اصن بعد تو پوشكش دوبار ي رد صورتي ديدم اين دوبارم هميشه وقتي صب بازش كردم بود دكتر گف براي كمبود ابه طول شب هر سه ساعت يكبار بايد شير بخوره از وقتي هر سه ساعت شيرش دادم ديگه اين اتفاق نيفتاد ميگن خوب ني شده ابم بهش بده ،دختر من اويل بلند نميشد لباسو يفت ميكرد ك نخوره ب زور دادم عادت كرده گوشبمو ميزارم رو الارم پاميشم بخش شير ميدم اصنم چشمشو باز نميكنه ميخوره سير ميشه ول ميكنه خودش

عزیزم نزار بیشتر از ۳ تا ۴ ساعت گرسنه بمونه حتما بیدارش کن بهش شیر بده دچار افت قند میشه خدای ناکرده

سلام ۲ ساعت یه بار بیدارش کن حتی به زور
کفت پاش رو ضربه آروم بزن بیدار میشه حتما

عزیزم منم دو ماه اول ک پسرم شیرمو خورد لیدارش میکردم دو ساعت ی بار طی کل روز بعد بردم متخصص اطفال گفتم بیدار میکنم دو ساعت ی بار پرستارا گفتن بیدار کن گفت اشتباه .تو خودت وقتی خوابی خوبه زکی بیاد نزار هی بیدارت کنه اعصابت خورد میشه و خوابت و ارامشت میریزه بهم بزار ب حال خودش خودش گشنه بشه بیدار میشه

اگه گرسنه باشه بیدار میشه زیاد تو فکر نباش خدایی نکرد چشش میزنیاااا😂

خودت ساعتوکوک کن دخترتوبیدارکن شیربده من خودم همینکارومیکنم بیدارمیشه شیرمیخوره میخوابه وزنشم خوبه،اون بیدارنشه توم بیدارش نکنی گرسنه میمونه وزنش کم میشه شایداون بیدارمیشه تونمیفهمی

خودتون ساعت کوک کنید و دو ساعت ب دو ساعت بهش شیر بدین