۱۱ پاسخ

سلام زیر سر پسرت تو نایلون فریزر نمک نان قران سنجاقک بزار.وبه بلوز پسرت سنجاق قفل کن تاثیر داره

سلام خانم خانمی من دخترم یه مدت زیاد اینجوری بود الان حدود چهار روزی هست که بردمش پیش دعا نویس دعا برای ترسش بهش داد منم بهش آویز کردم ۴ تا دعای دیگه هم داد که هر یک روز درمیان در سپنج دون دود کنم و دورش رو دور دخترم بگردونم
جای بندی هم بردم یک دانه گیلاس از دهنش در آوردن
و نطرشو هم گرفتن گفتن هم مرد هم زن نظرش کرده و خیلی بد نظر شده

شاید ترسیده، اعتقاد داری ببر بند چیلر، ترسش و بردارن

تو بالشش یه قرآن کوچیک یا ازاین برگه هایی که پرس شده هستن که زیارت عاشوراو ...توش هست،آیه الکرسی ووسوره والعصر ورد زبونت باشه مخصوصاموقع خواب،وقتی میخوابه قران صوتی براش دانلود کن بزار کنار سرش همون باعث آرامش بچه میشه منم اینکارارو میکنم

بالا سر پسرت قران و نون بزار...شاید همزاد داره... بعد هر موقع میترسه خودت باهاش حرف بزن و تمرین کن..مثلا لحظه ای که میترسه بگیرش بغل بهش ارامش بده بگو هیچی نیست... ترس نداره...با محبت و اروم کردمش ترس رو از سرش درارید

من دخترم اصلا نمیخواد آخه آدم های د نیامدن تو خوابش

الان خدارو شکر هم ادامه هم ترس ریخته

عزیزم تومحلتون بپرس ببین کسی سرکتاب بازنمیکنه همونم دعامینویسه.ترسش روبگیر حتمایکی ترسوندش ازچیزی.

همیشه شب وروز بهش این الکرسی بخون فوت کن چهار قل بخون و هفت بار سوره توحید بخون نمیترسه

کلا تا صبح درست نمیخوابه همش جیغ میزنه جای رو بلد نیستم که واسش دعا بگیرم عزیزم

سلام گلم به نظرمن پسرت ازچیزی ترسیده شایدازتاریکی یاعروسکی چیزی سعی کن بفهمی ازچی ترسیده بعدوقتی برق اتاق خاموشه ببرش تواتاق بعدبرق روروشن کن بگوببین ترس نداره اگه اینکارجواب ندادیه دعابراش بنویس