۳ پاسخ

تعداد دفعات غذا دادن رو بیشتر کنین ولی مقدارش کم و اینکه غذاتون تنوع داشته باشه تکراری نباشه

سلام پسرمنم اونجوری بود اصلا به زور هم نمیتونستم غذا بدم زینک پلاس هم دادم جواب نداد بردم پیش یه دکتر یه دونه اشتها اور نوشت اسمش راسیپ هس از وقتی اونو دادم پسرم خوب غذا میخوره یه کیلو هم اضافه کرده ولی اگا خواستی بگیریش قبلا با دکتر مشورت کن

سلام ببرینش بیرون .پارک فضای باز یا هر جا ک دوست داره غذاشو اونجا بدین باید هنگام غذا دادن باهاش بازی کنین سرگرمش کنین . سخته ولی جواب میده