۴ پاسخ

سلام ۱.برید به صلیغه ی خودش براش دمپایی بخرید و بزارید توی دست شویی
۲.هر وقت که میخواید پوشکش رو عوض کنید ببریدش توی دست شویی و دمپایی ها رو پاش کنید و سعی کنید بدون گریه کنار دست شویی به حالت سرپا بشینه
۳.شلنگ آب رو بدید دستش که با آب کمی بازی کنه
۴.پاشو بشورید و بیاریدش بیرون
(اگه دفعه ی اول بهش خوش بگذره میبینید که دفعه ی بعدی خودش پیشنهاد میده)
۵.وقتی خوب با محیط دست شویی آشنا شد حالا وقتشه که با کمک شرت های آموزشی پوشک رو از سرش بندازید.
۶.توی این مرحله دیگه پوشک پاش نکنید و فقط از شرت آموزشی استفاده کنید و هر یک ربع یک بار ببریدش دست شویی و ازش بخوایید که دستشویی کنه.
(ممکنه یک چندبار اول توی شرت آموزشی دستشویی کنه دعواش نکنید ولی توی چهرتون یک حالت ناراحتی بدید تا بفهمی کارش بد بوده)
به همین سادگی

عزیزم تازمانیکه کودک خودش تمایل نداره نگیرچون هم خودت اذیت میشی هم بچه وزمانه زیادی طول میکشه تاازپوشک بگیری چون همکاری نمیکنه.دکتربه من گفت بالایه دوسال بگیرچون درعرض یک هفته میگیری وهم ماهیچه هایه بچه قوی میشه وهم اینکه جایی رونجس نمیکنه.

باید مایعات زیاد بدی بخوره بعد هر ی رب ببری دستشویی

منم ۳ روزه دارم اینکارو میکنم