۱۱ پاسخ

سلام مامان مهربون...وعده های شیر خودتو کم کم بیار پایین تر و شیر پاستوریزه رو بیشتر کن...گاهی شیر های پاکتی کوچک براش تهیه کن ک خودش با نی بخوره.،بچه ها دوست دارن ک خودشون کارهاشونو بکنن ..براشون جذابه...گاهی اوقات توی شیر مقداری موز بریز و مخلوط کن بهش بده اونم با نی چون با نی خوردن نوشیدنی براشون جذابه و اونو یک بازی میدونن،از شیرین کننده های طبیعی ..مثل عسل...شهد استفاده کن ن زیاد شیرین و ن کم شیرین جوری ک میپسنده بهش بده تا بخوره...اینجوری میتونی اونو با شیر پاکتی سرگرم کنی و اونو از شیر خودت بگیری،،در مورد دختر خودم جواب داده💚💜💙💛

بهترين راهي كه من شنيدم تدريجي هستش يعني در عرض دو سه ماه دفعات شير خوردن رو كم كنيم و دو سه هفته آخر به يك بار اون هم موقع خواب برسونيم...در نهايت هم بگيم از اين به بعد شما چون بزرگ شدي يا اينكه دندون هات كامل در اومده زشته شير بخوري يا مثلا طي يه جشن يا مراسمي ازش خداحافظي كنه😄

پسرمنم دقیقا همین طور بود ولی ازعطاری صبرزرد گرفتم زدم هم صبورش کرد وهم به راحتی خودش گذاشت کنار الان ده روز شیر نمیخوره

سعی کن شیر گاو رو با عسل یا شیره انگور شیرین کن...و کم کم در برنامه ی غذایی ش بگنجان،اول با آب رقیق کن وبه تدریج اب رو حذف کن وشیر خالص بهش بده....و جای هر وعده شیردهی رو اینطوری پرکن....البته اگه میشه اوایل پیش خودت نباشه تا بهانه شیر خوردن نگیره...اما در کل با یه برنامه ی تدریجی میتونی از شیر بگیریش،هر 4روز تا یه هفته یه وعده شیر رو حذف کن....وشیر شب آخرین وعده ست،میشه این کار رو با شیرخشک هم انجام داد

تروخدا با چسب زخم و صبرزرد و‌اینجورچیزا بچه را ازشیر نگیرید.نمیدونید چ ضربه روحی سختی بهشون میزنید.نتیجش چندسال بعد تو اضطراب جداییشون مشخص میشه

پسر منم دقیقا اینجوریه.مشکل منم شیر خوردن شبانه اش هست بدون شیر نمیخوابه شبها هم خیلی بیدار میشه اگه شیر نخوره دوباره نمیخوابه.

پسرمنم اینجوری بود انقد گاز میگرفت دیگه صبرم تموم شده بود شب ساعت ده دیگه بهش شیر ندادم تا صب ساعت 4لج میکرد اما دیگه شیر ندادم غذا هم نمیخورد ساعت ده صب از خواب بیدار شد شیشه رو دست گرف خورد بعد ازاون دوشب لج کرد اما یادش رفت کم کم بعدشم بچه من اصلا شیشه دست نمیگرفت بدش میومد اما الان وابسته شیشه هست

توی شیرپاکتی یه کم شکریاقندبریز

سلام عزیزم صبر زرد بگیر از عطاری بزن سر سینه ات سه شب اول هم تو خواب بهش شیر بده.بستی و انگور یاقوتی هم زیادبده بخوره .وقتی هم اومد بگو خراب شده

سلام عزیزم منم ۲۰روزی میشه دخترمو ازشیر گرفتم میتونی چسب زخم بزنی رو نوکه سینه هات من که دخترم انقد وابستش بود غذانمیخورد فقط شیره من ایطور خوب شددیگه

باچسب زخم بهش بگوهاپوخورده من بچه ام روهمین جوری ازشیرگرفتم حالایه 2ماه میشه گرفتم دیگه اصلاسراغش هم نمیاد