۱۱ پاسخ

من که اصن حوصله تغییر کردنم ندارم از وقتی باردار شدم خیلی بد شدم اصن به خودم نمیرسم ، کلا دو بار تو این ۲۰ هفته آرایش کردم....آدم خیلی روحیاتش متفاوت میشه و رو به بی حوصلگی و خستگی میره...

میتونی تاتو حاشور یا قاب کنی تو صورتت..موهاتو مدل دار کوتاه‌کن..لباس های قشنگ بارداری بپوش...میتونی روی دستات یا بدنت با حنا هندی طرح هکاکی کنی..

از ماه پنج به بعد میتونی از رنگ های بدون آمونیاک استفاده کنی که هیچ خطری برای بچه نداره،موهاتم میتونی کوتاه تر کنی چون از بعد زایمان ریزش مو بیشتر میشه

سلام ورزش کن آرایش کن لباس مرتب وقشنگ بپوش

منک تو حاملگیم موهامو کوتاه کردم چون همیشه بلند بود
لاک میزدم هرچندوقتی برا تنوع
ارایش میکردم ببهانه عکس میگرفتم یادگاری مونده
لباسای متنوع میخریدم بپوشم

به نظر من اگه آدم این دوران شیرین رو تحمل کنه و سعی کنه با مرتب لباس پوشیدن و عطر زدن و موهاشو مرتب نگه داشتن میتونه یکم روحیشو حفظ کنه ..وگرنه به نظر من اشتباهه محضه که بعضیا میگن رنگ بزار با رنگ حاملگی ضرر نداره خدایی نکرده اتفاقی میفته بعدمم پشیمونی فایده ای نداره.. همیشگی نیس که این دوران میگذره..من که خودم سعی میکنم معمولی و مرتب باشم همیشه ..

من که فقط میخوابم😶😶😐😐🙁🙁

عزیزم. ۳ماه اول و ۳ماه اخر مهم هستن که باید خیلی رعایت کنی ۳ماه وسط اشکال نداره من خودم موهامو رنگ کردم

هیچ کاری نکنی بهتره با پوشیدن لباس خوب . تمیزی بوی خوب و... میتونی جایگزین همه این کارا کنی من همیشه موهام و ابروهام رنگ بود اما الان چند ماهه این کارارو نمیمنم اتفاقا از خودم خیلیم راضیم

عزیزم بی خیال این چیزا باش از دوران حاملگیت که شیرینترین دورانه استفاده کن

اگه خیلی میخوای تغییر کنی موهاتو کوتاه کن یا مدل چتریاتو تغییر بده.
لباسای جدید بخر مخصوصا لباسای بارداری که خودت راحت تری
البته از ماه ۵ و ۶ با هماهنگی دکترت میتونی رنگم بکنی موهاتو