۹ پاسخ

سلام خوبی عزیزم منم همین مشکلو داشتم یک ماه نمیشه از شیر گرفتمش یک کیلو اضافه کرده.

سلام گلم منم دخترم یکسال و هفت ماهشه. اصلا غذا نمیخورد هزار جور ادا براش درمیاوردیم تا ی قاشق میخورد الان ۱هفتس از شیر گرفتمش تا میگه می می سریع بهش غذا میدم. خدارو شکر خیلی خوب غذا میخوره.

سلام گلم یکدفعه ازشیرنگیرش بچت مریض میشه کم کم بگیرهروقت شیرمیخوادیکبارشیربده یکبارغذابعدشم غذاروجلوی خودش بزارکه بخوره

سلام اگ شیر بگیریش خوب میشه پسرم شیرخشک میخورد 15روز میشه بهش ندارم خیلی خوب شد

چند کیلوعه ببخشید

سلام عزیزم تو قران اومده حداقل شیر دهی باید ۲۱ماه باشه اگر کسی بخواد این دوره رو کامل کنه باید دوسال بشه.ب نظرم شما ۲۱ماه رو حداقل شیر بده بالاخره خدا داناتراز همس.پسر منم وزن کمه من تصمیم دارم بعد از ۲۱ ماهگی ازشیر بگیرم

از شیر بگیرش چون به شیر که وابسته شن غذا نمیخورن

وزن هجده ماهگیش چقدربود

وزنش چقدربودهجده ماهگی