۹ پاسخ

واییی نه عزیزم این چه کاریه هیچ دارویی رو با شبر قاطی نکن سرخود .خوب اگه نمیخوره عرق رازیانه بگیر با اب جوشیده قاطی کن با قطره چکان بهش بده خیلی هم بهتر از کولیکه والا راحتتر باد خالی میکنه بچه راحت میشه چاقم میکنه بچه رو

من دخترم نمیخوردوقتی بهش میدادم تا ۱ ساعت بعدش هیچی دیگع نمیخوزدو تف میکرد همش🤣
الان یادگرفتم میشینم رو بروش باهاش حرف میزنم کم کم میدم دهنش از گوشه
اونم همشو میخوزه ناراحتم نمیشه
امتحان کن شاید واسه شما هم جواب داد

دختر من هم نمیخورد.وقتی بهش میدادم به قدری گریه میکرد که خودمم اشکم در میومد.بردم‌دکتر بهش شربت اهورا نی نی داد.اینو میخوره خیلی هم خوبه

ن عزیزم اشکالی نداره

منم قاطی میکردم ولی بهداشت گفت نکن.واسه اد هم از یه کارخونه دیگه بگیر من یه نمونه گرفته بودم خیلی غلیظ بود تو گلو بچه گیر میکرد بعد از یه داروخانه دیگه گرفتم اینو میخوره و غلیظم نیس

هیچ دارویی رو نباید با شیر قاطی کرد

اسم قطره ش چیه دقیقا؟
«کولیک از » ؟

کولیکز باید نیم ساعت قبل شیردهی بدی عزیزم داخل خود برگه توی جعبش هم نوشته بعد چند دیقه شیر بده بهش بعد کم کم بده

سلام عزیزم.نه دارو فقط خالی یا با آب.کولیکز مگه ۴قطره نیست .چرا نمیخوره.با حوصله بده که در نیاره