۶ پاسخ

عزیزم طبیعیه بخاطر اینکه لابد کامل آروغشو نمیزنه بعد از هر وعده شیر دهی بزارش سرشونت اگه فقط یه بار آروغ زد دوباره بزارش زمین یه دقیقه بعد بلندش کن بزار دوباره آروغشو بزنه تازه دکتر به من گفت باید حداقل تا نیم ساعت حوصله کنی بزنی به کمرش تا کاملا آروغ بزنه چون موندش باعث نفخ، باد شکم، و کولیک میشه

ی سوال دیگ داشتم...نوزاد از چ ماهی خنده های واقعیشو شروع میکنه ب حرفا عکس العمل نشون میده

مرسی عزیزدلم تشکر..................

رفلاکس که همه بچه ها دارن ولی اون شیرپنیری طبیعیه

مقداری شیر باقی مونده در حلق و پس میده ب نظرم این طبیعیه عزیزم

اها مرسی گلم