۵ پاسخ

زوده عزیزم ازاخره ۵ماه شروع کن

بچه خواهر منم پنج ماهو یه هفته شه...وزن گیری نداشته برده دکتر گفته فرنی یا حریره در حد قوام شیر مادر خیلی لطیف روزی دوبار دو قاشق چایخوری براش شروع کنه کمکم زیادش کنه...اگه وزن کوچولو خوبه یه ماهم صبر کنین اگر نه با مشورت بهداشت بهش بدین منم برا دخترم از اوایل شش ماهگیش شروع کردم کولیک داشت دکترش گفت غذا شروع کن کولیکش تموم میشه نتیجه هم داد خوشبختانه

سلام.دکتر به من گفت برای دخترم وقتی 5 ماه اش تمام شد و وارد شش ماهگی شد فرنی آرد برنج و سوپ رو شروع کنم.بستگی به وزن نوزاد داره به نظرم

بستگی به وزنش داره پسر من تازه وارد ۵ماه شده دکترش گفته باید بهش بدم‌

سلام عزیزم بستگی به ضاعقه بچه داره اگه دله ش کردی میتونی ازفرنی شروع کنی بادوم الان سنگینه براش نمیتونه هضم کنه از6ماهگی به بعدمیتونی حریره درست کنی واسه باراول هم اگه داری غذامیدی ازدوقاشق شروع کن به مرور زیادکن معده بچه کوچیکه نمیتونه هضم کنه